Kitchenpods

 • Ontwerpstadium

  Vertalen van wensen
  Edward van Mieghem Koken geeft mij en mijn vrouw een ontspanning waar we veel energie uit halen. Bij de renovatie van ons huis was de keuken dan ook de ruimte waar alles om draaide. Mark heeft ons meegenomen in zijn ideeën door 3D-tekeningen te presenteren. Hierdoor kwamen we samen tot onze ultieme keuken.
 • Meer dan een keuken

  Alles binnen handbereik
  Marian Kers Voor het centrum van Amsterdam wonen we niet klein. Toch is de beschikbare ruimte voor een keuken beperkt. Omdat de Kpod los staat van de wand, kwam er ruimte vrij voor een kast. Ook de kast heeft Mark gemaakt. De Kpod past perfect bij ons interieur en het ziet er opgeruimd uit. Juist omdat het eiland op die stoere poten staat, lijkt onze kleine ruimte toch groter.
 • Materiaalkeuze

  Steeds in ontwikkeling
  Giesbers Metaal Ons bedrijf bestaat al 3 generaties. Mijn grootvader begon als smid en maakte de meest fantastische hekwerken. Het is een genot om dat gedegen vakmanschap terug te zien bij Mark. Hij is altijd op zoek naar mogelijkheden. Samen met onze kennis en kunde komen we tot een prachtig product.
 • 1

Contact

Kpods is een product van Kook Keukenbouw dat wordt geleid door Mark Boereboom. Neem rechtstreeks contact op en vraag naar de mogelijkheden van het Kpods concept, maar ook als u geïnteresseerd bent in een verrassend onverwacht ontwerp en perfecte realisatie van een maatwerk keukeninterieur.

M: 06 42 56 75 86